Kirjoittajan esittely: Suvi

Olen 24 – vuotias nainen ja tämän sivuston luoja ja ylläpitäjä. Rakastan kirjoittamista ja lukemista, etenkin psykologia ja mentaali keskeiset aiheet ovat lähellä sydäntäni. Olen kirjoittanut blogia useamman vuoden. En ole koulutukseltani minkään sortin valmentaja, psykologi tai terapeutti, vaan teen tätä oman intohimon ja kiinnostukseni takia. Olen suorapuheinen ihminen ja kirjoitan myös asioista suoraan. Haluan myös auttaa ihmisiä ja toivon, että sama sivu auttaisi edes yhtä ihmistä.

Luonteeltani olen hyvin eloisa, urheilullinen ja eläinrakas. Puhun paljon – paljon myös turhaakin ja rakastan avoimia ihmisiä, jotka ovat valmiina puhumaan kaikesta. Olen myös eräänlainen rokkimimmi ja keikkojen kiertely kuuluu harrastuksiini. Olen harrastanut ratsastusta 17 vuotta ja sen lisäksi käyn kuntosalilla ja teen kaikkea luovaa, kuten maalaan ja laulan.

Toivottavasti tämä sivu antaa sinulle uusia näkökulmia, ajatuksia ja vastauksia. Olet lämpimästi tervetullut milloin tahansa ja aina voit antaa palautetta kommentteihin! 

♥ Suvi

Instagram: suvinessi

Blogi: www.suviness.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *